Állatkerti ajánlat: ha a kedves túratársak úgy érzik, hogy túl kevés állattal találkoznak a túrákon, akkor az állatkertben most bepótolhatják

http://www.zoobudapest.com/idosebbek-is-elkezdhetik-121008

2012. október 1-től november 30-ig tartó nyugdíjas hónapok keretében, a nyugdíjas-igazolással rendelkező látogatók az eddig csak hétfői és keddi napokon érvényes, 1250 forintos, kedvezményes nyugdíjas jegyet most hétfőtől péntekig (munkanapokon)megvásárolhatják. A hagyományoknak megfelelően az állatkerti Barlang étterem 750 forintos, háromfogásos nyugdíjas-menüvel kedveskedik idősebb vendégeinek. A főbejárat információs pavilonjában található ajándékboltban vásárláskor 10% engedményt, örökbefogadásnál pedig apró ajándékot kapnak a szépkorú látogatók. Valamennyi kedvezmény nyugdíjas-igazolás felmutatásával vehető igénybe.

Állat visszaengedés

A bejegyzés trackback címe:

https://turaszakik.blog.hu/api/trackback/id/tr554911958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása